Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Kimoglou Genesis Ultra

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία του μηχανήματος “Kimoglou Genesis Ultra” παραγωγής μαγνητικών, - ακουστικών κυμάτων και δεσμη φωτος- The frequency ranges specified for pulsed electromagnetic field therapy devices range between 1 Hz to more than 1000 Hz. - Delta waves 4 hz Theta 4-7 hz Alpha 8-13 hz 



Ολοκληρώθηκε η δημιουργία του μηχανήματος “Kimoglou Genesis Ultra” παραγωγής μαγνητικών, - ακουστικών κυμάτων και δεσμη φωτος- The frequency ranges specified for pulsed electromagnetic field therapy devices range between 1 Hz to more than 1000 Hz. - Delta waves 4 hz Theta 4-7 hz Alpha 8-13 hz occur when we are relaxed and calm. Η ιδέα και η κατασκευή του μηχανήματος έγινε εξολοκλήρου από τον Dr. Δημήτρη Κίμογλου ο οποίος πέραν των σπουδών Του στην ψυχολογία είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός των σχολών Δέλτα Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης έχει λάβει εκπαίδευση από στρατιωτική σχολή Τηλεπικοινωνιών. Η συσκευή Kimoglou Genesis Ultra δεν χρησιμοποιείτε για θεραπεία, ή  αγωγή ασθενών, αλλά κατασκευάστηκε από το Dr. Δ. Κίμογλου μόνο για εργαστηριακές μετρήσεις και έρευνα.
Σας ενημερώνουμε ότι το “Kimoglou Hypnosis Centre” διαθέτει ψηφιακή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας αμερικανικής προέλευσης, καταγραφής εγκεφαλικών κυμάτων, ήλεκτρο εγκεφαλογραφο, η συσκευή μεταφέρει τα δεδομένα από τον εγκέφαλο μας σε πραγματικό χρόνο ψηφιακά και τα βλέπουμε σε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή , τα δεδομένα αυτά αλλάζουν ανάλογα με το τι σκεπτόμαστε εκείνη την ώρα, και ανάλογα την ψυχική μας κατάσταση, η συσκευή μας βοηθά να εκπαιδεύσουμε τον εγκέφαλο μας και να αυξήσουμε την συγκέντρωση την μνήμη την προσοχή, την αποβολή άγχους, την αύξηση IQ και πολλά ακόμα, ο εγκέφαλος μας αλληλεπιδρά εκείνη την ώρα μέσα από δεκάδες τεστ και εφαρμογές για ψυχική γυμναστική. Ακόμα το κέντρο διαθέτει θάλαμο εικονικής πραγματικότητας παράγωγης συχνοτήτων εγκεφάλου με εικόνα και ήχο  για χαλάρωση
Το μηχάνημα δημιουργήθηκε στο Σύγχρονο ηλεκτρονικό εργαστήριο του Kimoglou Hypnosis Centre
North Institute Δελτίο Τύπου 8-01-2014
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημιουργία της ηλεκτρονικής συσκευής διάγνωσης και θεραπείας “Atlantis r4z” εξολοκλήρου κατασκευασμένη από τον Dr. Δημήτρη Κίμογλου. Η συσκευή είναι πλήρως ελεγχόμενη από σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή, και παράγει ηλεκτρομαγνητικά κύματα, Light Therapy & electroacupuncture therapy σε μεγάλο φάσμα συχνοτήτων IPL light Energy 0~50 J/Cm2 (adjustable Pulse Duration0.1~30 ms (adjustable) Pulse Number1~15 pulse (adjustable) Delay time1~50 ms (adjustable) Automatic Low-Freqency Multi-Function Portable Biological Electromagnetic Wave Pulse.
Η συσκευή δεν χρησιμοποιείτε για θεραπεία, ή  αγωγή ασθενών, αλλά κατασκευάστηκε από το Dr. Δ. Κίμογλου μόνο για εργαστηριακές μετρήσεις και έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου